Missie 

In 1999 begon ik voor mezelf. Reforge heeft een duidelijke missie: “Mensen helpen hun problemen op te lossen. Op het snijvlak van business en IT omdat we daar de meeste toegevoegde waarde kunnen leveren”. Met Reforge komt meer dan dertig jaar ervaring in consultancy, projectmanagement en IT mee. Wij weten als geen ander hoe je een verandering doorvoert. Van organisatie tot en met de techniek. Op het snijvlak van business en IT.

Mijn persoonlijke drive:
De Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) kenmerkt mij als een ‘Advocaat (INFJ-A)':
“Deze persoonlijkheid is zeldzaam en maakt minder dan een procent van de bevolking uit. Ze drukken echter toch een stempel op de wereld. Ze hebben een aangeboren gevoel voor idealisme en moraal, maar wat hen onderscheidt van andere idealistische persoonlijkheden is hun daadkracht en vastberadenheid – Advocaten zijn geen luie dromers, maar mensen die concrete stappen kunnen ondernemen om hun doelen te bereiken en blijvend een positief verschil kunnen maken”.

Als u vindt dat uw organisatie vastloopt op IT dan is het misschien tijd om samen een kop koffie of thee te drinken en te kijken wat ik met Reforge voor u kan betekenen.  

Oudenbosch, 12 maart 2019

Jan van Vugt

workshopmeeting